Inloophuis

inloophuislogo2

De 1e en 3e woensdag van de maand kunt u terecht in het inloophuis
wisselend op de volgende locaties:

“Het Trefpunt” Hoofdstraat 35 Valkenburg
“De Lichtbron” Lambrechtsveld 19 Valkenburg
Hervormde Kerk Castellumplein 1 Valkenburg

Voor veel mensen al niet meer weg te denken: het inloophuis. Voor onze dorpsgemeente een plek, waar je een praatje kunt maken, een spelletje kunt doen. Maar ook een plek waar je terecht kunt met je vragen en zorgen. Zo willen we gezelligheid bieden voor jong en oud.

Lees meer...

Gemeente Groei Groepen

coverGGGPsalmen
Het kringenwerk in de gemeente.


Een kerk zonder kerkdienst op zondag: dat zouden we vreemd vinden. Maar een kerk zonder huiskringen: dat vinden we redelijk normaal. Is dit alleen voor de liefhebbers?

Wanneer we in de Bijbel lezen, ontdekken we dat de Here Jezus op verschillende niveaus met mensen optrok. Hij had tijd voor persoonlijke contacten en het persoonlijke gebed tot zijn Hemelse Vader. Maar Jezus sprak ook tot duizenden mensen tegelijk. Opvallend is, dat Jezus het grootste deel van zijn tijd investeerde in een kleine groep: zijn twaalf discipelen. Het was in deze kleine kring dat Hij onderricht gaf en zij vragen konden stellen. Hij ondervond vriendschap en vormde zijn discipelen tot navolgers van Hem.

Als gelovigen herkennen wij deze drie niveaus ook in ons leven. We kennen het persoonlijk geloofsgesprek in het pastoraat en het persoonlijk gebed. Er zijn de erediensten voor de hele gemeente. En er zijn de kleine groepen zoals de Gemeente Groei Groep (GGG).

 

Lees meer...

ANBI-status

Contactformulier

Email:
Subject:
Message:
Controlevraag: Valkenburg ligt aan de .....