Een open gemeente

Vanuit de missie van onze gemeente wil ze open zijn voor haar leden en omgeving. De gemeente communiceert hiertoe op verschillende manieren met haar leden en omgeving.

Het kerkblad ’Kerkewerk’

Gezamenlijk met de Gereformeerde Kerk wordt op basis van een abonnement tweewekelijks het kerkblad ‘Kerkewerk’ uitgebracht. Hierin vindt de lezer actuele informatie over pastoraat, kerkdiensten, kerkelijke activiteiten, gemeentenieuws en de visie, besluitvorming en verantwoording van de kerkenraad. Een proefnummer van ‘Kerkewerk´wordt desgevraagd gratis bezorgd. De prijs van het abonnement is gebaseerd op de kostprijs van het kerkblad.

Website

De gemeente heeft een website: www.hervormdegemeentevalkenburg.nl. Op deze website vindt de lezer een digitale versie van het Kerkewerk, contactgegevens en achtergrondinformatie van de gemeente. Via de website zijn ook de erediensten te beluisteren.

Kerktelefoon

De kerktelefoon is bestemd voor gemeenteleden, die door ouderdom en of andere reden de kerkdiensten niet kunnen bijwonen. Van de kerkdiensten en van rouw- en trouwdiensten wordt op verzoek tegen een vergoeding een geluidscassette of CD gemaakt.

Bandrecorder

Elke zondagmorgendienst wordt op de band opgenomen en is voor zieken c.q. aan huis gebondenen in de daarop volgende week te beluisteren.