Ingebruikname van het nieuwe orgel

Na twee jaar van acties, evenementen, voorbereidingen en de pijpenveiling is het bijna zo ver. De oplevering van ons nieuwe orgel is aanstaande.
Met al deze activiteiten hebben we een behoorlijke stap gemaakt om het orgel te financieren. Hiervoor zijn we de vele vrijwilligers die ons in welke vorm dan ook hebben geholpen zeer dankbaar.

Het is heel bijzonder dat het ons gelukt is om anno 2018 nog een nieuw orgel aan te schaffen voor onze kerk.

Wij nodigen u daarom uit de ingebruikname van het nieuwe orgel met ons te vieren.

Op 25 en 26 mei zullen we het nieuwe orgel presenteren, het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 25 mei om 20.00 uur:

Oplevering en overdracht van het orgel aan de Kerkvoogdij.

Als u van ver komt of gewoon trek hebt in een kopje koffie, dan kunt u vanaf 19.15 uur terecht in de zaal achter de kerk.

Na afloop nodigen wij u uit voor een hapje en drankje

Zaterdag 26 mei Open dag

Van 10.00 tot 13.00 uur zijn de orgelcommissie en de organisten aanwezig om u het nieuwe orgel te tonen.

Wij hopen u op een van beide dagen te mogen begroeten in onze kerk. Beide dagen mag natuurlijk ook!

Als u de kerkvoogdij nog iets wilt schenken ter gelegenheid van de ingebruikname, dan stellen wij een financiële bijdrage ten behoeve van het orgel zeer op prijs.

Met vriendelijke groeten,

De orgelcommissie van Het College van Kerkrentmeesters