Valentijnspannenkoekenfestijn op 14 februari

Op 14 februari is het Valentijn en nu willen wij daar graag een gezellige avond van maken voor mensen binnen en buiten onze gemeente. In samenwerking met het Welzijnskwartier hebben wij het idee van de pannenkoekdagen aangegrepen om er een geslaagd event van te maken.

In overleg met het Welzijnskwartier is er een kleine aanpassing gemaakt, dit omdat wij op de orgelveiling het Combo Marrianne v.d. Plas en Jan-Willem Haasnoot hebben gekocht. Zij gaan ons deze avond voorzien van livemuziek en zullen er na het pannenkoeken eten een gezellige Valentijnsfeestavond van maken.

Om ook eens buiten onze gemeente te denken, hebben wij met het Welzijnskwartier afgesproken dat zij bij de Voedselbank ruim 40 tickets zullen uitdelen aan mensen die wel zo’n avond kunnen gebruiken. Ook lijkt het ons fantastisch als wij zelf ook met een flink aantal mensen uit onze gemeente aanwezig zullen zijn op de avond. Tevens hopen wij van u namen te krijgen van mensen die het niet makkelijk hebben, eenzaam zijn, een hart onder de riem nodig hebben of een gezellige avond kunnen gebruiken. Deze zullen wij dan persoonlijk gaan uitnodigen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Het Valentijnspannenkoekenfestijn vindt plaats op vrijdag 14 februari en start om 18.00 uur

Locatie: Gepimpte Valentijnszaal Hervormde kerk van Valkenburg a/d Rijn, Castellumplein 1a, 2235CN Valkenburg ZH

Contactpersonen: Jeroen en Marjolein Zwaan

Opgeven kan via 0622890995 of via email

Graag even vermelden met hoeveel volwassen en kinderen u komt. Dit i.v.m. de hoeveelheid pannenkoeken.

Wanneer u ons wilt helpen bij het bakken horen we het graag. We hopen met ruim 100 personen dit feestje te kunnen vieren!

Met vriendelijke groet,

Jeroen en Marjolein Zwaan

Scroll naar top