Aan tafel! (Start winterwerk)

De zomervakantie is inmiddels achter de rug, dat betekent dat de jeugddiensten weer zullen starten. We hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en zijn blij dat we jullie weer mogen verwelkomen tijdens de jeugddiensten. De eerste dienst die wij organiseren is de startdienst op 25 september om 10.00 uur met als thema: “Aan tafel!”. Wij moesten gelijk denken aan het Avondmaal, maar het thema gaat verder dan dat. Door samen aan tafel te gaan en te eten kun je laagdrempelig met elkaar het gesprek aangaan en nieuwe contacten leggen. In de schriftlezing uit Jesaja klinkt er een uitnodiging om samen te eten en te drinken. Bij het eten en drinken denken wij aan het heil van God dat wij uit genade mogen ontvangen. Die genade is niet alleen genoeg voor onszelf, maar wij mogen die ook uitdelen aan anderen. En dat is de opdracht die wij allen mee krijgen voor het komende seizoen!

Dominee van der Laan zal deze dienst voorgaan en de muzikale medewerking wordt verleend door kinderkoor Devoted. Na afloop van de dienst is het koffiedrinken. Hierbij is er gelegenheid om afscheid te nemen van ds. van der Laan en zijn vrouw. 

We hopen jullie allemaal te zien bij de startdienst! En natuurlijk ook bij de BBQ de dag ervoor op 24 september, een mooie inleiding van de startdienst en het kerkelijk seizoen. 

Groetjes, de jeugddienstcommissie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top