Aan tafel

Dat is het thema van dit jaar voor de protestantse kerken, een thema wat zeker niet alleen voor dit jaar zou moeten gelden.
Aan tafel onze Heer ontmoeten, het geeft verbinding met elkaar.
Eten moeten we tenslotte allemaal. Gesprekken gaan vaak makkelijker en er is tijd om met aandacht en interesse naar elkaar te luisteren en samen uit de bijbel lezen.
Mooie initiatieven zijn ontstaan en hoe mooi zou het zijn als dit navolging krijgt.
Wat wordt er inmiddels gedaan? Tenminste voor zover bekend.

Pasta in de pastorie:
een initiatief van Rixt de Boer, kerkelijk werker van de Goede Herder. Laatste donderdag van de maand, van 17-19 uur, aanmelden bij Rixt.

BBB (Bidden, bijbel en boterhammen):
van Rick van Elk, kerkelijk werker van de Herv. Gemeente. Elke donderdag van 12.30 tot 13.30 uur (zelf boterhammen meenemen)

Warme maaltijd bij M&M:
ouderling en bezoekzuster van de Herv. Gemeente. Op uitnodiging voor alleenstaanden of zelf aanmelden. We beseffen dat je dan een drempel over moet, maar we hopen dat u de vrijmoedigheid daarvoor vindt. Wij ontmoeten u graag! Bel even of spreek ons aan: Maartje of Margreet.

En om weer op te starten de…….

Ovenschotelclub!
Bijvoorbeeld Hervormd ontmoet Gereformeerd: eigen initiatief, wie durft er mee te beginnen?

Ook u/jij kunt AAN TAFEL starten, je hoeft er geen kerkelijk werker of ambtsdrager voor te zijn, nodig eens iemand uit om gezellig samen een maaltijd te gebruiken. Het hoeft geen culinair hoogstandje te zijn, als Onze Heer aanwezig is komt alles goed.

Hartelijke groet,
Rixt de Boer

Scroll naar boven