Bericht van de Diaconie

Wat heeft u in de afgelopen maanden enorm meegeleefd met de diverse projecten die we vanuit de diaconie gesteund hebben. Als ik denk aan de DE punten, waarmee meer dan 3600 pakken koffie voor de voedselbank in Katwijk zijn opgehaald, de boodschappen voor de voedselbank, de tasjes voor IWAK, de warme sokken voor Oekraïne, en nu weer voor de slachtoffers van de aardbeving. Met elkaar hebben we bijna 1500 euro gegeven! Mooi dat we ook op deze manier ons licht laten schijnen in een steeds donker wordende wereld. Heel hartelijk dank!

Vier keer per jaar is de uitgangscollecte voor een project van Kerk in Aktie. We steunen altijd 2 projecten in het buitenland en 2 in het binnenland.

Op zondag 12 maart is de uitgangscollecte voor een binnenlands project. En wel een heel noodzakelijke. We collecteren dan voor hulp aan gedetineerden en hun families. Met de opbrengst kunnen vrijwilligers en professionals aan de slag in de gevangenissen om mensen op te zoeken, hen en hun families bij te staan en te helpen hun weg weer te vinden. Als je partner, vader of moeder in de gevangenis zit, heeft dit ook gevolgen voor jou. Wat fijn dat er mensen zijn die dit stukje werk op zich nemen. Help u mee?

Vriendelijke groeten,

Marijke Bor

Scroll naar boven