Dabar campingpastoraat

Zin in een onwijs leuke werkvakantie? Dan is Dabar iets voor jou! Bij Dabar doe je in teamverband animatiewerk met een missie. Als team organiseer je toffe animatieprogramma’s voor kinderen, tieners en volwassenen en deel je het geloof op een manier die bij jou past. Dabar wordt op campings en in stadswijken in Nederland gedaan waar ook veel kinderen en tieners komen met een rugzakje. Kinderen die thuis weinig liefde krijgen en tieners die op zoek zijn naar echte aandacht.

In 2022 zijn ook 2 pop-upcampings gestart. De kloof tussen rijk en arm neemt toe in Nederland. Jezus viel op doordat Hij oog had voor mensen aan de randen van de samenleving. Door Pop-up campings geven we gestalte aan het evangelie van Jezus Christus in deze wereld. Door vrijwilliger te zijn bij een Pop-upcamping kun je iets doen aan armoede in Nederland.

Door het doen van Dabar kun je echt verschil maken in levens van mensen. En je hebt ook gewoon een supertijd met je team en je groeit in geloof. Een Dabarteam bestaat uit zo’n 5 tot 8 jongeren (leeftijd van 17 tm 25 jaar). Je kunt een week of twee aaneengesloten weken Dabar doen. Ontdek welke Dabarlocaties er zijn op www.izb.nl/dabar. Je kunt je aanmelden met vrienden of individueel. Deelname is gratis.

Ben je ouder dan 25? Dan is het campingpastoraat wellicht een mooie kans om van betekenis te zijn. Lees er meer over op de website www.izb.nl/dabar/campingpastoraat .

 

Scroll naar boven