Doel voorjaarsmarkt en talentenveiling

Vorige keer hebben we geschreven wat er zoal te koop en te doen is op de Voorjaarsmarkt en wat de Talentenveiling inhoudt. Wat we nog niet hebben verteld, is wat het doel van de opbrengst is van de Talentenveiling en de Voorjaarsmarkt. Deze opbrengst is voor een nieuwe geluidsinstallatie voor spraak, maar ook voor combo, koor, muziek en/of filmpjes via de beamer + een nieuwe ringleiding in onze kerk. Ook gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel, wat dit goede doel is, zullen we in het volgende Kerkewerk bekend maken.

Vergeet 13 en 14 maart niet in uw en jouw agenda te zetten!

P.S. Als er nog mensen zijn die Douwe Egberts punten thuis hebben liggen en die wel willen doneren, dan ontvangen wij ze graag om er mooie spullen voor de Voorjaarsmarkt van te kopen. Deze punten kunnen (het liefst geknipt en gebundeld) bij Marion Zwaan worden ingeleverd.

Hartelijke groet, namens de Bazarcommissie

Marjolein Zwaan