Donkey Mobile, de app voor onze gemeente?

Alles wat we belangrijk vinden staat op onze smartphone. Voor veel gemeenteleden heeft de smartphone of tablet zelfs extra waarde gekregen tijdens de lockdowns toen de kerkdiensten alleen online gevolgd konden worden. Verder vinden we bijvoorbeeld onze bankgegevens, sociale contacten, muziek, onze dagelijkse krant en reisinformatie op onze smartphone. We willen als gemeente kijken of wij als kerk ook in dat rijtje kunnen staan. Dat kan door de app te gebruiken van Donkey Mobile. Ieder gemeentelid kan dan de app met de naam van onze eigen gemeente downloaden en daarop alles zien over het reilen en zeilen binnen onze gemeente. Een mooi platform ook om als gemeente meer met elkaar in verbinding te komen. Uiteraard is de app interactief, dus er kan ook gereageerd worden.

Ben jij mentor van Follow Me of websitebeheerder, leid je een groeigroep of de mannenvereniging, ga je wel eens naar het inloophuis, heb je contact met de HVD, zit je in het bemoedigingsteam, de kerkenraad of de zendingscommissie, bereid je jeugddiensten voor, ben je vrijwilliger op wat voor manier dan ook in de gemeente of gewoon gemeentelid? We nodigen je van harte uit op maandag 21 maart om 20.00 uur in de kerkzaal.

Tijdens die avond krijgen we een demo van een uur over Donkey Mobile en bekijken we met elkaar wat en of deze app iets voor onze gemeente kan betekenen. Als voorproefje onderaan dit bericht alvast wat verdere informatie over Donkey Mobile en gebruikerservaringen uit andere kerken.

We zijn nog op zoek naar enthousiaste gemeenteleden die willen helpen met het uitrollen van deze app. Mocht je het een interessant idee vinden en het uitdagend vinden om deze app in de gemeente uit te rollen, kom dan zéker naar de avond.

Jong en oud, iedereen is uitgenodigd. We hopen je van harte te zien:

maandag 21 maart om 20.00 uur in de kerkzaal.

Artikel van de Nicolaikerk in Utrecht die onze app nu meer dan een jaar gebruikt: https://donkeymobile.app/de-nicolaikerk-over-hun-kerkapp

Filmpje van ds. Foppen uit Den Haag over de app van zijn gemeente: https://www.youtube.com/watch?v=tcEMlo2A390

De brochure van Donkey Mobile (de ontwikkelingen gaan hard, dus deze is iets achterhaald, maar geeft een heel mooi beeld): link naar brochure

De website: https://www.donkeymobile.app/

Scroll naar boven