Een schoon kerkgebouw !!

Zaterdag 18 januari om 9.00 uur verzamelden de kerkcleaners zich; 10 enthousiaste vrouwen die zich werkelijk in het zweet gewerkt hebben om een deel van het kerkgebouw eens een extra sopje te geven.

Voorwerk was al gedaan door Piet en Bart die, schrik niet, 4 koffiebekers vol kauwgum van de onderkanten van de banken hebben geschrapt !

En wat troffen de dames wel niet aan met de schoonmaak: nagels, snoepjes, papiertjes, flesje water, ongelooflijk wat er na de zondag in de kerk achterblijft.

Gesina treft dit dus elke week aan en vinden we dit normaal? Nee natuurlijk niet!

Daarom het verzoek om alles, maar dan ook alles, gewoon mee naar huis te nemen. En ouders let ook op het afval van uw kinderen.

Wij hebben met elkaar een nuttige maar zeker ook gezellige ochtend gehad, mede dankzij de heerlijke cake.

We hopen dat er bij een volgende ronde meer mensen (ook heren zijn welkom) aansluiten of de plek innemen van een ander.

Het clean-team