Gemeente Groei Groepen

Het komend winterseizoen is begonnen met de startdienst op zondag 19 september. Ik hoop dat iedereen in de zomervakantie is opgeladen met nieuwe energie. En wat heerlijk dat we weer bij elkaar mogen komen en met elkaar kunnen spreken zoals we dat voor de coronacrisis deden.
Het blijft wenselijk om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Hierdoor worden de groepen misschien iets kleiner dan voorheen, waardoor er mogelijk meer groepen ontstaan.

Nu de maatregelen rondom het coronavirus versoepeld zijn, kunnen we een gezamenlijke avond voor de Gemeente Groei Groepen rond de herfstvakantie in oktober organiseren.

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met een Gemeente Groei Groep:
De Gemeente Groei Groep bestaat uit een kleine groep mensen die om de week bij elkaar komt en die met elkaar uit de Bijbel leest en hierover nadenkt aan de hand van vragen. Het stimuleert de groei in je relatie met de Here God en de Here Jezus, in je relatie met andere gelovigen, in je geestelijke weerbaarheid enzovoorts.

Er zijn nog mensen nodig die wat sturing aan een Groei Groep kunnen geven, als u denkt dat het iets voor u/jou is hoor ik het graag. Nieuwe deelnemers zijn natuurlijk van harte welkom, zij kunnen zich bij mij aanmelden.

Annette van der Meij
Coordinator Gemeente Groei Groepen
annettevandermeij@casema.nl
Tel. 06-49346772

Scroll naar boven