Gemeenteavond geloofsopvoeding op 10 februari

Reminder Gemeente avond Geloofsopvoeding 10 februari

Bijbellezen, bidden, naar de kerk gaan, naastenliefde, dagelijkse keuzes,……..Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar groeien in geloof is niet altijd makkelijk.  Laat staan geloofsopvoeding. We geven zelf niet altijd het goede voorbeeld. Ook zijn er zoveel andere dingen die de aandacht van onze kinderen vragen. Als ze jong zijn kan je hier nog wel in sturen, maar als ze ouder worden kan je strijd verwachten.

Hoe doe jij dat, geloofsopvoeding? Doe je dat alleen, samen, met wie dan? Waar loop jij tegenaan? Waar ligt de strijd en waar stel je de prioriteit?

Hierover willen we het hebben tijdens een gemeenteavond! Voor deze avond zijn alle ouders en of verzorgers met kinderen in de leeftijdsklasse van 11-18jr. uitgenodigd met nodiging. Maar omdat we samen kerk zijn is iedereen van harte welkom. Meldt u dan wel even aan bij de jeugdouderling, dit i.v.m. koffie, thee en andere zaken.

Jeugdouderling (email) of 0622890995

Datum: maandag 10 februari 2020

Tijd: Start 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)

Locatie: Aula CBS de Burcht, Valkenburg.