Kerstpakkettenaktie

In de adventstijd leven we toe naar kerst, de geboorte van onze redder. Hoe we kerst vieren zal dit jaar voor ons allemaal anders zijn dan andere jaren. Voor een aantal inwoners en gezinnen in Valkenburg zal de kerst dit jaar extra moeilijk zijn.
Dit kan komen door geldzorgen, verlies van een dierbare, een heftige gebeurtenis, ontheemd of eenzaamheid.

Als gemeente van God weten we dat het belangrijk om naar elkaar om te zien en elkaar te helpen vanuit naastenliefde.
Vanuit onze gemeente heeft een aantal leden van een gemeente groeigroep in samenwerking met Follow Me catechese een kerstpakketten actie opgezet.
We willen deze kerst, kerstpakketten verzamelen en uitdelen aan mensen die dit goed kunnen gebruiken om hen zo een hart onder de riem steken. “Je bent niet alleen”
Hier hebben we jouw hulp bij nodig!

Hoe werkt het?
Allereerst willen we je vragen of je een inwoner of gezin in Valkenburg kent aan wie we het kerstpakket kunnen schenken. Heb je na bovenstaande gelezen te hebben iemand of een gezin in gedachten? Laat het ons dan weten via onderstaand mailadres.

Daarnaast willen we jou als gemeentelid vragen een kerstpakket te maken. Dit kan een kerstpakket zijn met de waarde van €10,-, €30,- of €50,-. Dit bepaal je zelf.

De kerstpakketten maak je ook zelf. Je bepaalt dus zelf de inhoud. We willen je wel vragen om er een kaartje met een persoonlijke boodschap bij te doen. Vervolgens kun je de gemaakte kerstpakketten in een tas of doos inleveren.

De ingezamelde kerstpakketten zullen vervolgens op de laatste maandag voor de kerstvakantie, 14 december, door de jongeren van de Follow Me worden uitgedeeld.

Kerstpakket maken
De kerstpakketten maken kun je zelf doen door iets extra’s mee te nemen of te bestellen bij de wekelijkse boodschappen.
Het financieren van het kerstpakket kun je doen als gezin, familie, vrienden of collega’s.

Meedoen?!
Wil je meedoen en een kerstpakket maken, stuur dan een e-mail met je naam en het bedrag dat je wilt besteden naar kerstpakket@ziggo.nl. Je krijgt dan een e-mail terug met verdere uitleg, ideeën voor de inhoud van een kerstpakket en het adres waar je het kerstpakket kunt afleveren. Heb je vragen, stuur dan ook een e-mail. We beantwoorden ze graag.

We hopen er zo met elkaar een goede kerst van te maken voor iedereen!

Vriendelijke groet,
gemeenteleden van de Hervormde Gemeente Valkenburg zh

Scroll naar top