Muzikale traktatie door organisten

Op 24 januari 2020 staat er een concert- en samenzangavond gepland in onze kerk. Na enkele jaren die in het teken hebben gestaan van geldwerving, diverse activiteiten en de (nieuw)bouw van het orgel zelf, willen onze organisten graag iets terug doen aan een ieder die iets heeft bijgedragen aan de totstandkoming van het orgel. Dit willen zij doen in de vorm van een muzikaal omlijste avond waarin het orgel niet geheel verassend een centrale plek zal krijgen in het programma.

Samenzang, concertbespeling en vrije improvisaties zullen deze avond sieren. Uiteraard zullen onze organisten allen aan bod komen. Ook de recent afgezwaaide organist Anton Sip zal deze avond weer achter het orgel kruipen. Daarmee is dit een unieke kans om de verschillende organisten qua speelwijze en begeleiding op één avond te beluisteren. Kortom, een garantie op een traktatie aan alle klankkleuren die ons prachtige nieuwe orgel rijk is. Een traktatie die u vast niet wil missen.

De avond start om 20:00 uur. De kerk gaat open om 19:30 uur. En zoals het bij een traktatie hoort, is de toegang dit keer helemaal gratis. In de pauze wordt u daarnaast getrakteerd op een kop koffie of thee met iets lekkers.