Online kerkdienst op zondag 29 maart 2020

Ook aanstaande zondag 29 maart houden we een online kerkdienst. De dienst is te volgen via deze website op Youtube vanaf 09:00 uur.
De dienst staat in het teken van de afsluiting van het winterwerk en is tevens een jeugddienst.
Ds. H.E.J. van der Laan zal voorgaan. 
De dienst wordt opgeluisterd met orgelmuziek van Julian Jonker en zang met elektronische piano van Marrianne van der Plas-Haasnoot en Paul van Hoek.

Het coronavirus en de collecten

Geachte Gemeenteleden,

Zoals u ongetwijfeld weet, is de wereld in de ban van het Coronavirus. Ook voor de “stoffelijke zaken” van onze gemeente heeft deze crisis gevolgen.
Zo mist de kerk de geplande inkomsten door het wegvallen van diensten. Wij beseffen dat voor veel werknemers, ondernemers, zzp’ers, uitkeringsgerechtigden, gepensioneerden er eveneens tijden zijn aangebroken die financieel onzeker zijn. Wij als kerkrentmeesters en diaconie c.q. de kerkelijke organisatie beseffen dat volledig. Niettemin verzoeken wij u om “de kerk” ook in deze bijzondere tijden financieel te blijven steunen.

U kunt uw bijdragen overmaken voor de Kerkvoogdij op rekeningnummer:

ING Bank NL61 INGB 0000 5362 05 of

Rabobank NL77 RABO 0364 6013 96 t.n.v. kerkvoogdij Herv. Gemeente te Valkenburg ZH.

Ook is het mogelijk om contante bedragen of collectemunten in te inleveren bij de kerkelijk ontvanger/kerkrentmeesters in de in de kerkrentmeesterkamer op maandagen tussen 19.00 – 20.00.

U kunt uw bijdragen voor de Diaconie overmaken op rekeningnummer:

ING Bank NL04 INGB 0000 4359 63 t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente te Valkenburg ZH.

Wij bedanken u alvast voor uw bijdrage(n)!

Scroll naar top