Ouders in Geloof

Op woensdag 22 maart 2023 wordt door de werkgroep Ouders in geloof een bijeenkomst georganiseerd. Ouders zijn van harte uitgenodigd om samen te komen en met elkaar te spreken om elkaar te ondersteunen in de geloofsopvoeding van onze kinderen.

Tijdens deze avond zal Rick van Elk ons meenemen in het thema “Opvoeden: op tijd meegroeien”. Wanneer je kinderen ouder worden, verandert je rol als ouder. Je merkt dat wat werkte toen ze kind waren niet meer gaat in de brugklas. Het is belangrijk om je opvoeding daarin op tijd mee te laten ontwikkelen. Want elke fase in het groter worden heeft z’n eigen kansen en uitdagingen. Ouders kunnen denken dat ze van lieverlee minder belangrijk worden in het leven van hun kinderen. Maar niets is minder waar! Alleen de manier waarop je invloed op hun levens hebt, verandert.

Op deze avond behandelen we de belangrijke ontwikkelingen van kind naar puber naar jongvolwassene. En wat die ontwikkelingen vragen van jou als vader of moeder. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar het aspect van opvoeden in geloof. Het wordt een interactieve avond met genoeg ruimte voor onderling gesprek.

De avond zal starten om 20.00 uur in de grote zaal. Vanaf 19.45 uur is er inloop met koffie, thee en wat lekkers. We hopen jullie allen te kunnen verwelkomen!

Werkgroep Ouders in geloof

 

 

 

Scroll naar boven