Talentenveiling

Er zijn diverse kavels binnen gekomen voor de talentenveiling en er zijn ook al diverse toezeggingen gedaan. In de loop van de week wordt de lijst op de website geplaatst en deze wordt regelmatig ververst. Van de toezeggingen zouden we graag nog een ingevuld formulier ontvangen om alle gegevens goed te kunnen verwerken.

Een aantal van de al aangeboden talenten zijn:

• Een avond kinderoppas door Iris en Judi
  • Rondrit met paard en wagen door Henk van der Nagel
  • Een 4-gangen diner voor maximaal 8 personen door Ad en Marijke Bor
  • Een doopjurk door mevrouw van Duijn
  • Een zelfgemaakt schilderij door Til Wildschud
  • Een huiskamerconcert door Ensemble Serenata bij Gerien Barnhoorn door Gerien Barnhoorn

Talenten kunnen tot uiterlijk 29 februari 2020 worden aangeboden. Inschrijfformulieren liggen in de hal van de kerk of zijn te downloaden via deze website. Zie homepage.

Ingevulde formulieren kunnen worden gedeponeerd in de talentenbox in de hal van de kerk, in de brievenbus van Katwijkerweg 58, of mailen kan naar  Talentenveilingvb@gmail.com

Zijn er nog vragen? Mail naar talentenveilingvb@gmail.com of bel 06 53491997.

Namens de bazarcommissie,

Corrie Noort