Tasjesactie Roemenië

Beste gemeenteleden,

De kinderen uit de gezinnen die wij maandelijks ondersteunen met voedselpakketten staan alweer te springen om mee te gaan op kamp.

 

Net zoals in de voorgaande jaren, houden wij weer de tasjesactie waarmee wij het kamp bekostigen. Tijdens de dienst van 2 april a.s. wordt door een aantal vrijwilligers uit onze gemeente tasjes uitgedeeld en wordt er uitleg gegeven over de tasjesactie.

 

Als u meedoet met de tasjesactie, Het tasje vult u met spullen, zoals een onderbroek, een tandenborstel en een bedrag van €45,00. (In het tasje zit een envelop waar alle benodigdheden op staan). U hoeft dat niet alleen te doen! U kunt uw familie, vrienden en collega’s vragen om het benodigde bedrag bij elkaar te brengen. Het tasje vult u met spullen, zoals een onderbroek, een tandenborstel en een bedrag van €45,00. (In het tasje zit een envelop waar alle benodigdheden op staan). U hoeft dat niet alleen te doen! U kunt uw familie, vrienden en collega’s vragen om het benodigde bedrag bij elkaar te brengen. Het tasje vult u met spullen, zoals een onderbroek, een tandenborstel en een bedrag van €45,00. (In het tasje zit een envelop waar alle benodigdheden op staan). U hoeft dat niet alleen te doen! U kunt uw familie, vrienden en collega’s vragen om het benodigde bedrag bij elkaar te brengen.vult u het tasje met spullen, zoals een tandenborstel, tandpasta, onderbroekjes en in ieder geval € 45,00. In het tasje zit een brief waar alle informatie op staat. U hoeft niet alleen mee te doen met de tasjesactie. U kunt ook uw familie, vrienden en collega’s vragen om met elkaar een tasje te vullen.

 

U kunt uw tasje zondag 16 april en zondag 23 april weer inleveren in de hal van de kerk of bij een van de onderstaande adressen:

 

  • Coby Volwater, Chrysantenlaan 12
  • Gerard van Duijvenvoorde, Lambrechtsveld 15
  • Arjan Glasbergen, Prof. Dr. AE van Giffenstraat 14

Wilt u dit prachtige werk steunen zonder tasje te vullen, dan kan dat doormiddel van een donatie over te maken op rekeningnummer NL 60 RABO 0331878461

t.n.v. Stichting Kind in Oost-Europa.

 

Een hartelijke groet namens alle vrijwilligers van Stichting Kind in Oost-Europa,

Coby Volwater, Gerard van Duijvenvoorde en Arjan Glasbergen

Scroll naar boven