Terugblik op online-kerkdienst

Beste gemeenteleden,

Het was een bijzondere beleving. We mochten even “boven op de berg” zijn om te zien hoeveel licht er is en hoeveel bemoediging we mogen ontvangen in het dal waarin wij leven. Een bijzonder moment in deze tijd. Om nooit meer te vergeten.

Dank aan allen die aan de samenstelling van deze dienst hebben meegewerkt. Ds. van der Laan en Cor Knijf hebben een zichtbare en goed hoorbare bijdrage geleverd. Een dienst van bemoediging, waarvoor dank. Het is natuurlijk in de eerste plaats God die de lof toekomt.  

Op de achtergrond heeft Gesina Joziasse de gehele dienst samengesteld en gemonteerd. Een wonderlijke prestatie met een gezegend resultaat. Veel dank gaat ook naar haar uit. 

Misschien leuk om te weten. We hadden vanmorgen 248 bezoekers op de website waarvan 154 die nog nooit eerder de website hadden bezocht. Daar komen nog bij, degenen die direct op Youtube hebben gekeken(272).
. Als we uitgaan van twee kijkers per “bezoeker”, hebben we vanmorgen een overvolle “kerk” gehad. Nog steeds wordt de dienst gevolgd. Welkom allemaal. 

We hopen dit volgende week weer te kunnen doen.

“Hem zij de lof”

Met vriendelijke groeten en verder nog een gezegende zondag.

De scriba,

Hans van der Does

Scroll naar top