Uitnodiging gastenmiddag 5 oktober 15:00 uur

Wat gaat de tijd toch snel, de zomer ligt achter ons en we kijken met elkaar uit naar een nieuw seizoen. Inmiddels is het winterwerk in onze gemeente weer gestart. In het verleden werden altijd de gasten-middagen gehouden, weet u nog?   Na een paar jaar is het weer ontzettend fijn u daar voor uit te nodigen.

De diaconie en de dames van de HVD nodigen alle ouderen en belangstellenden uit voor een middag plezier, gezelligheid en ontmoeting.

De middag wordt met een meditatie geopend door onze kerkelijk werker Rick van Elk. Na een kopje koffie of thee zetten we de middag voort met een presentatie door Hans van der Does. Hij zal ons een kijkje geven in het verleden van ons dorp.

Zowel voor de geestelijke als de innerlijke mens wordt gezorgd, daarom bent u ook van harte uitgenodigd om met elkaar de maaltijd te houden. In verband met de inkopen vinden we het fijn van u te weten of u komt. Dit kunt u doorgeven aan de dames van de H.V.D. die de uitnodiging bij u in de bus hebben gedaan, graag voor 30 september. 

Heeft u deze niet ontvangen dan kunt u diaken Ria v.d. Riet telefonisch hiervoor bereiken op 06-48265477; eventueel ook voor vervoer als u die nodig heeft.

Er wordt een collecte gehouden voor de Voedselbank, die in deze tijd veel nieuwe aanmeldingen krijgt. Laten we ook aan hen denken.

We zien uit naar uw komst. Dus zet ‘m in de agenda: 5 oktober 15:00 uur

Tot ziens ,  

namens de diaconie en de H.V.D 

                

Heleen Barnhoorn, diaken

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top