Valentijnspannenkoekenfestijn 14 februari 2020

Beste Gemeenteleden,

Nog een ruime week en dan is het zover.  De eerste editie van het Valentijnspannenkoekenfestijn. Afgelopen woensdagochtend is het pannenkoekenmeel ingeslagen en kunnen de bakkers het meel op zondag 9 februari a.s. na de ochtend- of avonddienst meenemen. Het pannenkoekenmeel staat op het aanrecht van de koster.

Dat het een gezellige avond gaat worden is een feit. Er zijn reeds 40 tickets verspreid aan mensen buiten onze kerkelijke gemeente. Het Welzijnskwartier heeft hiervoor verschillende instanties benaderd zoals ”de Voedselbank, de Voorraadkast” en nog een aantal. Ook vanuit onze eigen gemeente hebben reeds een aantal mensen aangegeven om te bakken, te eten en gezellige mee te feesten, maar er is nog plek, dus u bent nog welkom en u kunt ook nog mensen aandragen die wie dan kunnen uitnodigen.

Het is ons doel om een gezellige avond te hebben met mensen binnen en buiten onze gemeente. Het muzikale combo Marrianne v.d Plas en Jan-Willem Haasnoot zijn hiervoor al flink aan het oefenen en zullen er voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. In de pauze van het muzikale combo zullen we gezellige muziek draaien met behulp van YouTube en  Spotify. Er is dus voor een ieder wat wils.

Het Valentijnspannenkoekenfestijn vindt dus plaat op vrijdag 14 februari en start om 18.00 uur

Locatie: Gepimpte Valentijnszaal Hervormde kerk van Valkenburg a/d Rijn, Castellumplein 1a, 2235CN Valkenburg ZH

Contactpersonen: Jeroen en Marjolein Zwaan

Opgeven kan via 0622890995 of via email van jeugdouderling Jeroen.

Kom(t) u/jij ook?

Graag even vermelden met hoeveel volwassen en kinderen u/je komt. Dit i.v.m. de hoeveelheid pannenkoeken.

Helpen?

Wanneer u ons wilt helpen bij het bakken horen we het graag. We hopen met ongeveer 100 personen een feestje te kunnen vieren!

Met vriendelijke groet,

Jeroen en Marjolein Zwaan