Valentijnspannenkoekenfestijn

Vrijdag 14 februari heeft voor het eerst het Valentijnspannenkoekenfestijn plaatsgevonden in de grote zaal van onze kerk. Het Welzijnskwartier organiseert al een aantal jaar de Pannenkoekendagen en heeft onze kerk gevraagd dit ook in Valkenburg te organiseren. Het Welzijnskwartier heeft uitnodigingen verspreid bij de andere kerken in Valkenburg en aan mensen die bij de Voedselbank Katwijk, de Voorraadkast, e.d. komen. In onze kerk is er toen gevraagd om te bakken en om op deze avond te komen. Het publiek was zeer divers: mensen van binnen en buiten de kerkelijke gemeente, alleenstaanden, stellen, gezinnen, familieleden of vrienden die met onze gemeenteleden meekwamen. Wat niet direct bij de Pannenkoekendagen hoorde maar wat wij wel erg leuk vonden om erbij te organiseren is dat de mensen na het eten konden genieten van de muzikale talenten Jan-Willem en Jaap Haasnoot en Marrianne van der Plas. Het was een zeer geslaagde en goed bezochte avond, zeker voor herhaling vatbaar! Dank aan alle mensen die pannenkoeken hebben gebakken en voor alle mensen die pannenkoeken kwamen eten . Het is altijd spannend om iets nieuws te organiseren en het is dan heel mooi als het zo goed uitpakt!

Hartelijke groet,
Jeroen en Marjolein Zwaan