Voorjaarsmarkt

Zoals de vorige keer vermeld is het grootste deel van de opbrengst van de Talentenveiling en de Voorjaarsmarkt bestemd voor een nieuwe geluidsinstallatie in de kerk. Ook zal een deel van de opbrengst naar een goed doel gaan. Wat dit doel wordt, wordt nog besproken tijdens een vergadering van de Diaconie en zullen we z.s.m. bekend maken.

Wij kunnen nog hulp gebruiken!

• Wie wil er taart of cake bakken dat op 14 maart bij de koffie/thee verkocht kan worden?
  • Wie wil ons op 14 maart helpen bij de verkoop en/of bij het opruimen?
  • Wie wil er 14 maart helpen bij de kinderspellen?

Opgeven kan bij Marjolein Zwaan (email) of 0622883746)

Heeft u/heb jij al spullen die we voor de verkoop mogen gebruiken? Dinsdagavond 18 en 25 februari is er van 19:00 tot 20:00 uur zijn een aantal van ons aanwezig in de kerk om spullen in ontvangst te nemen wanneer iemand al iets ‘kwijt wil’. Later zullen we nog meer data bekend maken.

Nog even wat we graag willen inzamelen:

• Kinderspeelgoed
  • Boeken
  • Puzzels (voor kinderen en volwassenen)
  • Decoratie-artikelen (woonaccessoires)
  • Fotolijstjes

Tijdens de Talentenveiling willen wij ook het Rad van Fortuin laten draaien. Mocht u nog leuke nieuwe artikelen hiervoor hebben dan houden wij ons ook van harte aanbevolen.

Hartelijke groet, namens de Bazarcommissie

Marjolein Zwaan