Voorjaarsmarkt en Talentenveiling

Beste mensen,

Het is nu echt bijna zover!

Op 17 maart de Talentenveiling en op 18 maart de Voorjaarsmarkt!

Op vrijdag 17 maart kunt u zich vanaf 19:30 uur als bieder inschrijven voor de Talentenveiling en we starten om 20:00 uur. Naast het bieden op mooie talenten kunt u ook lootjes kopen voor het rad; dat zal regelmatig draaien en er zijn mooie prijzen te winnen! En wilt u alleen komen kijken? Wees ook welkom, het belooft een gezellige avond te worden!

Op zaterdag 18 maart gaat vanaf 10:00 uur de achterdeur van de kerk open. In de crèche zijn bloemen, planten, cadeauartikelen (zoals haak- en naaiwerk) en tweedehands woon-accessoires te koop. In de consistorie vindt u tweedehands boeken en puzzels. Vanuit de keuken wordt drinken en heerlijk zelfgemaakt gebak en zoetigheid verkocht. Deze kunt u nuttigen in de grote zaal. Verder kunt u in de grote zaal lekkere broodjes, een kopje verse soep, schnitten voor thuis (gemaakt door Spijs & Wijn), zelfgemaakte advocaat en nog veel meer lekkers kopen.

De torenkamer wordt deze ochtend (tot 13:00 uur) omgetoverd tot een beautysalon. Er is een schoonheidsspecialiste en een masseur aanwezig. In de Compass-app zullen we laten zien wat de mogelijkheden en kosten zijn.

In de zaal beneden staan diverse spellen klaar voor de kinderen en ook kunnen kinderen daar geschminkt worden. Voor € 2,00 koop je een kaartje en kun je hier lekker spelen! Om 11:00 uur en om 13:00 uur wordt er een kinderbingo georganiseerd in de kleine zaal beneden.

Jezelf laten schminken kost €1,00 en meedoen aan de bingo kost ook € 1,00.

We hopen met de Talentenveiling en de Voorjaarsmarkt veel geld op te halen voor het onderhoud van onze kerk! Zoals u kunt zien op onderstaande lijsten zijn we nog niet compleet. We hopen nog veel aanmeldingen te krijgen voor de Talentenveiling. Dus, daarom deze oproep aan alle gemeenteleden om zijn of haar talent aan te bieden. Jong of oud; iedereen heeft een talent, doe daarom mee! Het doel van deze veiling is niet alleen het inzamelen van zoveel mogelijk geld, maar ook het vergroten van de onderlinge contacten in gemeente. De formulieren liggen in de hal van de kerk en zijn te downloaden via de website.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u hiervoor bellen naar Marjolein Zwaan (0622883746)

Hartelijke groet,

Ada Varkevisser, Jacqueline van Duijn, Corrie Noort, Marrianne van der Plas, Sophia den Heijer, Marion Zwaan en Marjolein Zwaan

Scroll naar boven