Zendingsdienst op 19 januari 2020

Aanvang: 10.00 uur
Voorganger: Dhr. Maarten Blom
Muzikale medewerking: kinderkoor Friends

De collecte is bedoelt voor Joram en Danielle Oudshoorn en hun 4 kinderen Miriam, Thirza, Joelle en Elise, die werkzaam zijn in Namibië sinds zij uitgezonden zijn door de GZB op 1 juli 2018:
‘Joram en Daniëlle: Namibië is een enorm divers land; er zijn grote verschillen tussen culturen, armen & rijken en verschillende kerken. Op de Namibia Evangelical Theological Seminary (NETS) komen die verschillen bij elkaar. Hier worden christenen toegerust en uitgedaagd om de eenheid in Christus te vinden en zo Namibië te dienen. Als theologisch docent mag Joram hier een bijdrage aan leveren. Dit sluit heel mooi aan bij onze visie: kerkleiders toerusten zodat zij zelf als discipel van Jezus leven, de lokale kerk opbouwen en het evangelie delen met anderen. Zo hopen we onze eerdere ervaring als zendingswerkers in Mozambique vruchtbaar te maken voor de kerk in Namibië. En te ontdekken wat wij in Nederland kunnen leren van dit stukje van de wereldkerk!’

Kijk ook eens op de GZB site ‘Oudshoorn in Afrika’ voor meer info en filmpjes…
Na de dienst ben(t) u/jij van harte welkom voor een kopje koffie of thee met wat lekkers!

We hopen tot 19 januari!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll naar top