De Bazaar

Voor 2020 is de bazarcommissie gestart met het organiseren van een voorjaarsmarkt (bazar) op zaterdag 14 maart en een talentenveiling op vrijdagavond 13 maart.

Talentenveiling

Voor wie er een aantal jaar geleden niet bij de talentenveiling was, hierbij nog eens wat dit inhoudt:

Iedereen heeft een talent, jong of oud. Doe daarom mee aan de vrijwillige talentenveiling tot opbouw van de kerk en bied je talent aan.
Het is de bedoeling dat de een zijn talent aanbiedt en dat een ander dat talent koopt, de opbrengst komt ten gunste van de kerk.
Bijvoorbeeld: jij tuiniert graag en biedt aan een middag tuinonderhoud, dit wordt geveild en verkocht aan de hoogste bieder, die het  geboden bedrag voldoet aan de kerk. De aanbieder en de koper regelen onderling de dag en tijd. Het is wel de bedoeling dat alles binnen niet al te lange tijd wordt afgehandeld. Heb je geen idee wat je aan kan bieden, denk dan eens na en bedenk waar je goed in bent, bijv. lekker koken, een bepaald vak op school waar je bijles in kunt geven, klusjes in en om het huis, hond uitlaten, oppassen, huishoudelijke klusjes, noem maar op. Klusjes die niet meer dan enkele uren of een dagdeel werk zijn.

De talentenveiling is een ontzettend gezellige avond waarbij het erg leuk is om te zien welke talenten er in onze gemeente zijn en dan is het helemaal leuk als dit ook nog voor een mooie opbrengst zorgt.

Wil je al een talent aanbieden of heb je vragen of ideeën stuur even een mailtje (email) .

Houd het kerkblad en onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

De voorjaarsmarkt

Tijdens de voorjaarsmarkt zullen er allerlei leuke spullen en lekkere etenswaren te koop worden aangeboden. Voor de kinderen wordt er een zaal ingericht waar o.a. spelletjes te doen zijn. En we hopen voor de volwassenen weer een beautysalon in te kunnen richten.

Via het Kerkewerk en via onze Facebookpagina houden we u op de hoogte van wat u kunt verwachten. Uiteraard zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om ons te helpen. Ook hierover zullen we meer informatie in het Kerkewerk zetten.

Zijn er voor nu al vragen of opmerkingen? Spreek ons gerust aan of stuur een mailtje naar  Marjolein Zwaan (email).

Hartelijke groet,

Corrie Noort, Marion Zwaan, Renate Heinz, Marijke van Velzen en Marjolein Zwaan