Agenda bijzondere activiteiten
  • 1 juni 2022 10:00 uur

WELKOM OP DE INLOOPOCHTEND

Elke eerste en derde woensdag van de maand komen we bij elkaar in een van de drie kerken die ons dorp rijk is.

De inloopochtend is voor iedereen ongeacht leeftijd en of je wel of niet een kerk bezoekt.

Er is bij ons altijd tijd voor een praatje met elkaar of met een van onze vrijwilligers. Ook is er tijd voor een spelletje een grapje of gewoon om de krant even te lezen. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig die ons daarmee helpen en voorzien van een lekker kopje koffie met een koekje. Vind je het zelf ook leuk om koffie te schenken, dan zijn nieuwe vrijwilligers ook altijd van harte welkom.

• 15 juni 2022 10:00 uur

• 6 juli 2022 10:00 uur