Agenda bijzondere activiteiten
    2 december 2022 Rijnweide - koffiekamer Rijnweide 17

De weeksluiting in de Rijnweide vindt plaats wekelijks op vrijdagavond om 19:00 uur.

7 december 2022 Hervormde Kerk Castellumplein 1

WELKOM OP DE INLOOPOCHTEND

Elke eerste en derde woensdag van de maand komen we bij elkaar in een van de drie kerken die ons dorp rijk is.

De inloopochtend is voor iedereen ongeacht leeftijd en of je wel of niet een kerk bezoekt.

Er is bij ons altijd tijd voor een praatje met elkaar of met een van onze vrijwilligers. Ook is er tijd voor een spelletje een grapje of gewoon om de krant even te lezen. Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig die ons daarmee helpen en voorzien van een lekker kopje koffie met een koekje. Vind je het zelf ook leuk om koffie te schenken, dan zijn nieuwe vrijwilligers ook altijd van harte welkom.

• Adventsmiddag 8 december 2022
    8 december 2022 Hervormde Kerk Castellumplein 1

Zie Adventsmiddag 8 december 2022

9 december 2022 Rijnweide - koffiekamer Rijnweide 17

• Bidstond
    11 december 2022 Hervormde Kerk Castellumplein 1

Elke 2e zondag van de maand van 17.45 – 18.15 uur, in de kerkzaal.

16 december 2022 Rijnweide - koffiekamer Rijnweide 17

21 december 2022 De Lichtbron Lambrechtsveld 19